Колеги първо да се извиня ако има такава тема,предполагам че има,а пиша от тел и ми е трудно да потърся ,слаб е интернета,пътувах днес до морето и точно в Бургас ми изчезнаха къси,дълги,мигачи,тръгнах да пусна климатика,не светва копчето,вентилатора също не искаше да духа,направо шах и мат,съответно си казах ще отварям прозореца,цъкам и ел,стъклата изчезнали,направо избезнях,спрях в бургас гледах бушони здрави ,качих се цъкам да видя колко градуса е и градусите не ми показва,запалката също не работи.Какво стана незнам,но така не мога да се прибера,и имам 1 седмица да умувам и да ръчкам далеч от дома.Моля ако може и знае някой нека казва,или ако не се справя ,другия вариянт е някой колега от бургас да бутне едно рамо,да каже някой майстор там,направо нз за пръв път такава закъсвация
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изчезнаха фарове,вентилатор,мигачи и други
Collapse
X
-
Провери бушоните отпред при акумулатора. Всички неща, които си изброил, са на един главен бушон 60А. Ако се окаже, че е изгорял, трябва да се види причината, да не те пишат после по новините.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеПровери бушоните отпред при акумулатора. Всички неща, които си изброил, са на един главен бушон 60А. Ако се окаже, че е изгорял, трябва да се види причината, да не те пишат после по новините.
---------- Post added at 14:24 ---------- Previous post was at 14:23 ----------
така че проверявай на всякаде всичкоза нагоряло и т.н.
---------- Post added at 14:26 ---------- Previous post was at 14:24 ----------
Първоначално публикувано от alfa1452.0 Покажи съобщениеПри мен се получи от нагорял бушон а после същото нещо ми се случи от Буксата на боша колега
---------- Post added at 14:24 ---------- Previous post was at 14:23 ----------
така че проверявай на всякаде всичкоза нагоряло и т.н.
Comment
-
...
Колеги цела сутрин проверявам бушоните ,релета,всичко живо,не е от тях,но открих причината е под волана във една букса с 4-5 кабела ,едното краче е нагорело и се вади,сложих го тръгна ,но как го пусна пак изчезват всички неща,изглежда тази букса управлява и двете лостчета ,но май ще трябва да сложа друга букса ,някой ако знае някоя хитрина да казва ,ако трябва ще я снимам въпросната буксаAlfa Romeo 156 1.8TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Montero881988 Покажи съобщениеКолеги цела сутрин проверявам бушоните ,релета,всичко живо,не е от тях,но открих причината е под волана във една букса с 4-5 кабела ,едното краче е нагорело и се вади,сложих го тръгна ,но как го пусна пак изчезват всички неща,изглежда тази букса управлява и двете лостчета ,но май ще трябва да сложа друга букса ,някой ако знае някоя хитрина да казва ,ако трябва ще я снимам въпросната буксаLast edited by alfa1452.0; d.m.y г., 14:02.
Comment
-
...
дам колега точно тазипод лостчето нна мигачите,те дайе са две една до друга,на мен по голямата беше нагорела и точно това опитвах снощи да направя което ти каза ,но май не е само от обувката а и от кабелчето,защото като го мръднеш и пак спира,май ще трябва да го резна,наставя ли незнам и аз ,днеска пак ще си играя някакси да направи контакт ,пък като се прибера ще го оправяAlfa Romeo 156 1.8TS
Comment
-
мисля че като застанеш до нея е дясната от двете букси и там каде е нагорело самото краче вече се клати дефакто крачето което излиза от боша и достъпа да го стегнеш като хората е мн ограничен поне за мене беше ограничен най добре е да се сваля боша и там кадето се е разклатило нагорялото краче на самия бош да се оправи да не се клати защото иначе ще спре някаде и квото и да го праеш няма да се оправи ! и ако е вечер и става мн кофти без фарове !
Comment
Comment